KSČM OSTRAVAUDÁLOSTI

UDÁLOSTI

Ostravský 1. máj 2017.

(3.5.2017)

Na 300 účastníků oslavilo „slunečný“ 1. máj - svátek práce na náměstí Biskupa Bruna v oblasti tzv. Nové Karolíny formou prvomájového setkání s občany. Jemu předcházel již třetí ročník prvomájového průvodu, který letos čítal asi sto účastníků. Předseda MěV KSČM Oldřich Jakubek přivítali vedoucího kandidáta do parlamentní volby za KSČM pro moravskoslezský kraj Lea Luzara. Ten ve svém vystoupení uvedl, že KSČM je jedinou politickou silou, která svým programem neslibuje, ale ukazuje reálná východiska z krize. Dokázala to i svou osmiletou prací ve vedení kraje. Připomněl i 72 let života v míru a naši morální povinnost vděčnosti a úcty k osvoboditelům zvláště vojákům Rudé armády. Odsoudil válečnickou politiku NATO i migrační politiku EU. Odsoudil rovněž současné překrucování dějin.
Součástí setkání byl dětský koutek se soutěžemi, podepisování petic, předávání májových a řádných Haló novin a diskuse s občany.
Foto: Jan Kuščak, text: O.Jakubek

f1