Ostravská levice

7. 7. 2022

https://www.oleova.cz/ Ostravská levice je volební platformou sdružující levicové osobnosti, kteří chtějí v ostravském zastupitelstvu kopat za obyčejné lidi. Najdete mezi námi osobnosti z KSČM, nezávislé levicové osobnosti a podporuje nás i sdružení H2Ostrava, které bojuje za to, aby se vodárenství v našem městě dostalo znovu pod veřejnou kontrolu.

Pro nás má poctivá práce, lidská důstojnost, spravedlnost a solidarita větší hodnotu než zájmy velkých korporací a bohatých lidí na tom, aby jim stát či město tvořily vhodné podmínky pro rozmnožování jejich bohatství a pro jejich blahobyt.

Bohatí lidé nepotřebují veřejnou dopravu, nepotřebují bezplatné veřejné školství ani bezplatné veřejné zdravotnictví, nepotřebují finančně únosné bydlení, nepotřebují fungující veřejné služby. Bohatí lidé si kupují v i v současné zoufalé situaci další a další byty, další a další pozemky, další a další domy, další a další zlato.

Nepatříte mezi bohaté lidi? Tak v tom případě jsme tou nejlepší partou pro Vás. Sledujte nás. Podporujte nás. Přidejte se k nám. Volte nás. My vás nezradíme!

Ostravská levice